alikprohor 0 Report post Posted November 25 Geçen hafta yeni bir oyunu denedim, açıklamasında bir sürü özellik yazıyordu: ekstra çarpan, otomatik çıkış, hız modu falan… Ama oyuna girince bunların yarısını göremedim bile. Birkaç turdan sonra emin olamadım, acaba ben mi yanlış oynuyorum yoksa bu özellikler sadece kağıt üstünde mi var diye. Böyle durumlarda hep aynı soruya dönüyorum: bu oyunda gerçekten çalışan şeyler neler ve hangileri sadece pazarlama süsü? Share this post Link to post Share on other sites
markbula24 0 Report post Posted November 26 Ben de aynı durumu çok yaşadım. Bazı oyunlar özellik listesinde harika görünüyor ama pratikte çoğu neredeyse hiç tetiklenmiyor. Genelde ilk birkaç turda ritme bakıyorum: bonus tetiklenmesi, çarpan davranışı, oyunun ne kadar hızlı tepki verdiği. Ayrıca hızlı bir karşılaştırma için bazen pin up aviator sayfasına göz atıyorum. Orada genelde hangi özelliklerin gerçekten oyunda aktif olduğunu daha net anlıyorum. Tam kararımı oraya göre vermiyorum ama en azından oyuna tamamen kör girmemiş oluyorum. Share this post Link to post Share on other sites
Chubakazubaka 0 Report post Posted November 26 Yine de hangi özelliklerin çalıştığını anlamaya çalışırken sonuçlar her zaman sabit olmuyor. Bazı gün aynı oyun çok hareketli olurken başka bir gün sanki hiç tepki vermiyormuş gibi davranabiliyor. Bazen az görünen bir özellik birden peş peşe tetikleniyor, bazen de en temel fonksiyon bile ortalarda yok. Oyunların bu değişken tarafı yüzünden liste ne derse desin gerçek hissi ancak birkaç tur oynayınca ortaya çıkıyor. Share this post Link to post Share on other sites