Jump to content
Find Professionals    Deals    Get Quotations   Portfolios
Sign in to follow this  
Chubakazubaka

Стриманий дизайн

Recommended Posts

Останнім часом хочу трохи «очистити» свій гардероб і перейти на більш простий, мінімалістичний стиль. Але стикаюся з тим, що багато речей або виглядають занадто базово і нудно, або навпаки — перевантажені деталями, принтами, декором. Уже кілька разів замовляла онлайн, але в житті все виглядає інакше. Хотілося б знайти місце, де речі мають акуратний дизайн і виглядають стильно без зайвого. Може, хтось підкаже?

Looking for good contractors? Click here for your request

Я якраз був у такому ж пошуку десь пів року тому. Теж хотілося чогось простого, але щоб не виглядало «як у всіх». У підсумку почав більше дивитися українські бренди з власними сайтами. Наприклад, натрапив на офіційний сайт там мені сподобалося, що речі виглядають стримано, але не безлико. Брав сорочку і штани, і вони реально добре сіли, плюс матеріал приємний. І ще плюс, що весь асортимент витриманий в одному стилі, тому легше щось комбінувати.

Я для себе помітив, що коли перестаєш гнатися за яскравими речами, гардероб стає більш універсальним. Починаєш більше цінувати посадку і якість тканини, а не просто зовнішній вигляд. І якось автоматично зменшується кількість випадкових покупок, бо речі обираєш більш усвідомлено.